FAQ Mediators

Veel gestelde vragen door mediators

Mediatormatch.nl is een online platform waar vraag en aanbod (aanvrager en mediator) samen komen. Doelstelling is dat  mediatoren rechtstreeks mediationtrajecten kunnen uitvoeren.

De geregistreerde   mediatoren  (aanbodzijde) bestaan uit  mediators die geïnteresseerd zijn in mediationaanvragen.

Het aanmaken van een account is gemakkelijk. Ga hiervoor naar aanmelden, bovenaan de homepage, en vul de gewenste gegevens in. Door zoveel mogelijk in te vullen wordt de kans groter dat je gevonden wordt door een aanvrager én de kans op een passende  aanvraag dus ook!

Het aanmaken van een account is gratis. Je krijgt daarna alle mediationaanvragen in je mailbox. Op het moment dat je wilt reageren op een aanvraag moet je credits aanschaffen. Je kunt kiezen om per aanvraag credits aan te schaffen of een professioneel account aan te schaffen. Met een professioneel account ontvang je ruim voldoende credits om te kunnen reageren op alle interessante aanvragen in een bepaald jaar. Kijk hier (hier link naar 2 pakketten)  voor de verschillen

Wij zijn er van overtuigd dat iedere advocaat kan reageren op onze mediationaanvragen. Kijk in het menu onder het  kopje advocaten voor meer informatie.

Als je wilt inloggen, dan kan je aangeven dat je je wachtwoord vergeten bent. Je ontvangt op het door jou opgegeven e-mailadres de nieuwe inloggegevens. Weet je helemaal niet meer welk email-adres je hebt gebruikt om je aan te melden? Dan is het verstandig even contact op te nemen met de mediatormatch.nl support. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@mediatormatch.nl

Op het moment dat je een profiel aanmaakt krijg je van ons een mail met daarin de nieuwe  aanvragen die voldoen aan jouw zoekcriteria.

MediatiorMatch heeft geen enkele rol bij de facturatie. Je factureert zelf aan de aanvrager en de aanvrager betaald jou rechtstreeks. Eventuele betalingsissues mbt je inzet dien je ook zelf met de aanvrager op te lossen.